Vetfamily Vetplan

Vetplan

 Hos Han Herred Dyrlægerne tilbyder vi Vetfamily Vetplan. 

VetFamily VetPlan er en abonnementsordning, der giver dig mulighed for at abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos Han Herred Dyrlægerne ønsker vi, at vores VetFamily VetPlan skal gøre det mere overskuligt for dig at overholde dit kæledyrs sundhedstjek og tandeftersyn. Det betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid, hvilket er til stor fordel for dit kæledyrs sundhed og kan spare dig for mange penge. VetFamily Vetplan er dog ikke en forsikring, og hvis du er interesseret i at sikre dit dyr mod uforudsete sygdomme, er det anbefalelsesværdigt at kombinere VetFamily Vetplan med en sygeforsikring.

Hvordan fungerer sundhedsprogrammet?

VetFamily Vetplan er et sundhedsprogram, som er tilpasset danske forhold. Som kæledyrsejer betaler du et fast månedligt beløb over betalingsservice. Dermed får du adgang til en lang række ydelser, som er med til at sikre dit kæledyrs sundhed.

Det er for eksempel sundhedseftersyn, tandeftersyn, negleklip, årlig vaccination og gratis recepter. Samtidig er der andre fordele ved at oprette Vetplan som f.eks: 10 % rabat på alt foder i butikken, 10 % rabat på tandrens, 10 % rabat på neutralisering, vægtkontrol, ernæringsrådgivning, 50 % rabat på honorar “Negleklip i bedøvelse”, 100 % rabat på honorar ved 2. basisvaccination.

Ved deltagelse i Vetfamily Vetplan sundhedsprogrammet er der typisk mange penge at spare – Kom ind på klinikken og hør nærmere om mulighederne for at få dit kæledyr på Vetplan.