Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger
Han Herred Dyrlægerne A/S
CVR nr. 29798737
Terndrupvej 84, 9460 Brovst
post@hhdyrlaeger.dk
Tlf. 27 790 230
Etableringsår 2007


Betaling
På hhdyrlaeger.dk kan der betales med:
Dankort samt VISAkort og Mastercard.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra hhdyrlaeger.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 

Levering
For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten beregnes som følger:
Enhedspris på fragt på 39 kr.
Fragtfrit ved køb over 600 kr.
Levering sker med Postnord/GLS/DHL el. lignende. Leveringstiden er normalt 3-5 dage. Foder leveres med Postnord jvf. Postnords bestemmelser om flexlevering, store leverancer af Virbac foder leveres med fragtmand. Vi leverer til Danmark.
Forsendelser optil 2 kg sendes evt. som brev, alle andre forsendelser sendes som pakke uden omdeling. 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på hhdyrlaeger.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til post@hhdyrlaeger.dk eller telefon på 27 790 230. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Kopi af faktura skal medsendes varen. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 100 DKK.
 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,
aftaler, der indgås på en offentlig auktion,
levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,
Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Han Herred Dyrlægerne A/S
Terndrupvej 84
9460 Brovst


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen/fakturen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på hhdyrlaeger.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:
Han Herred Dyrlægerne A/S
Terndrupvej 84
9460 Brovst


Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en beskrivelse af hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
 

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på hhdyrlaeger.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Han Herred Dyrlægerne A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og webshoppens medarbejdere hos Han Herred Dyrlægerne A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Den dataansvarlige på hhdyrlaeger.dk er Dyrlæge Simon Holt
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til hhdyrlaeger.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Han Herred Dyrlægerne A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Han Herred Dyrlægerne A/S via e-mail post@hhdyrlaeger.dk


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Han Herred Dyrlægerne på mail post@hhdyrlaeger.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
41 71 50 00 (Hverdage 9-16).