Han Herred Dyrehospital

Åbningstider

Konsultation

For konsultation husk tidsbestilling:

Landpraksis

Adresse

Om hospitalet i Brovst

På hospitalet i Brovst har vi både laboratorie, røngtenudstyr, operationslokale samt indlæggelsesfacilliteter til større hunde.

I laboratoriet bliver der lavet undersøgelse på mælk fra køer med yverbetændelse, undersøgelse af prøver fra ører, urinundersøgelse og blodundersøgelse.

Større blodundersøgelser overlader vi til et professionelt laboratorium i Tyskland. I røntgenrummet laver vi udvidede undersøgelser af bla. haltheder, tandproblemer og påkørte hunde. Hvis røntgen ikke kan give svaret har vi mulighed for at scanne problemområder, scanning kan f.eks. bruges ved skader i de indre organer, livmoderbetændelse, mistanke om cancer og meget mere.

I operationslokalet foregår de fleste operationer, her har vi det nyeste anæstesi apparat, som sikrer en så mild påvirkning af hunden som muligt. Her har vi også moderne tandudstyr incl. tandrøntgen.

Dette er især vigtigt når vi opererer på syge og gamle dyr. Som en ekstra sikkerhed tilbyder vi at sende blodprøver ind af din hund/kat inden operationen, således at vi kan tage hensyn til en dårligt fungerende nyre eller lever. Af rutineoperationer udfører vi bla. kastrationer, sterilisationer, fjernelse af knuder, tarmoperationer osv..