Virbac HPM Junior Cat Neutered

377,10 kr.1.004,40 kr.

Velegnet til kastreret og steriliseret kat op til 12 mdr.

Virbac junior er et komplet afbalanceret fuldfoder til juniorkatten. Efter neutralisering er unge katte prædisponerede for at blive overvægtige – også selvom de stadig er i voksealderen. Derfor har Veterinary HPM™ udviklet dette foder, som dækker de specielle behov hos den unge, neutraliserede kat. Det bruges fra ungkatten er neutraliseret eller frem til den er 1 år.

 

STORKUNDERABAT: Køb 5 poser/pakker så sender vi en ekstra pose/pakke med GRATIS. (OBS, den 6. pose fremgår ikke af ordrebekræftelsen)

-
+

Beskrivelse

Detaljer

VETERINARY HPM™er en ny generation af kattefoder, der er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en opskrift med få kulhydrater og meget protein. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din kats behov.

Ingredienser:

Dehydreret svinekød og fjerkræprotein, kartoffelstivelse (min. 8 %), hydrolyseret animalsk protein, animalsk fedt, hele ærter (min. 6 %), hestebønnebælge, træstof, dehydreret lakseprotein, mineralsalt, hørfrø, roesnitter, ris, frukto-oligosakkarider, psylliumfibre, chitosan, artiskokblade, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus.

Yderligere information

Antal Kg

,