Virbac HPM Baby Cat Pre Neutered

377,10 kr.1.004,40 kr.

Fuldfoder velegnet til killinger inden neutralisation og drægtige og diegivende hunkatte

Virbac Baby Cat neutered er et komplet afbalanceret fuldfoder til killinger samt drægtige og diegivende hunkatte. Foderet har et højt energiindhold og et øget indhold af de næringsstoffer, der er vigtige for killinger. Foderet dækker alle ernæringsmæssige behov hos killinger og drægtige og diegivende hunkatte. Velegnet fra fravænning op til 12 måneder eller til neutralisation.

 

STORKUNDERABAT: Køb 5 poser/pakker så sender vi en ekstra pose/pakke med GRATIS. (OBS, den 6. pose fremgår ikke af ordrebekræftelsen)

-
+

Beskrivelse

Detaljer

VETERINARY HPM™er en ny generation af kattefoder, der er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en opskrift med få kulhydrater og meget protein. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din kats behov.

Ingredienser:

Dehydreret svinekød og fjerkræprotein, animalsk fedt, hydrolyseret animalsk protein, kartoffelstivelse (min. 8 %), hele ærter (min. 6 %), ris, træstof, hestebønnebælge, mineralsalt, fiskeolie, roesnitter, hørfrø, frukto-oligosakkarider, psylliumfibre, betaglukan fra gær, chitosan, ekstrakt af tørrede artiskokblade, pasteuriseret Lactobacillus acidophilus.

Yderligere information

Antal Kg

,