Pet Shop

Pet shop

Hos Han Herred Dyrlægerne har vi i begge vores klinikker en Pet-shop der fører et bredt sortiment af plejeartikler, legetøj og kvalitetsfoder til hund og kat.

Plejeartikler og legetøj

Der findes f.eks. seler i flere forskellige størrelser og prisklasser. Plejeartikler til både hund og kat, f.eks. kattegræs, kattemalt, shampoo, tandrensende tyggeben, mm.
Legetøj har vi selvfølgelig en hel bunke af, især aktivitetslegetøj har vi flere forskellige modeller af, da det er et vigtigt element i aktivering af unge og meget aktive hunde.

Foder

For at sikre dit kæledyrs trivsel, er det vigtigt at foderet er af god kvalitet og indeholder alle de nødvendige vitaminer og næringsstoffer som dyret har brug for i de forskellige stadier af livet – derfor har vi valgt mærkerne SPECIFIC ® og Virbac som de primære fodermærker i vores Pet-shops. 
SPECIFIC ® er dansk produceret foder af højeste kvalitet og med rigtig god smag. Ved køb af SPECIFIC ® foder kan du deltage i vores rabatprogram, hvor du kan få hver 10. pose gratis.

Virbac er et eksklusivt foder til hund og kat, der dækker alle ernæringsbehov. Foderserien er udviklet af dyrlæger med speciale i ernæring og din garanti for en diæt af kompromisløs høj kvalitet. Hundefoderet  VETERINARY HPM™ Adult Dog Small & Toy og kattefoderet VETERINARY HPM™ Adult Cat Salmon er udråbt som det bedste hundefoder og kattefoder og det bedste valg i forhold til både kvalitet og vejledning. VETERINARY HPM™ indeholder den højeste kvalitet af ernæring i forhold til andelen af proteiner, fedt, vitaminer og mineraler.


Kom ind i butikken og hør nærmere, og få en uforpligtende snak om den optimale fodring af dit kæledyr.