Loppemiddel til din kat

Loppemiddel til din kat

Loppemiddel til kat er en effektiv og nødvendig ting, når din kat bliver ramt af et loppeangreb. Som katteejer får du på et tidspunkt brug for et loppemiddel, da din kat ikke kan undgå at blive ramt af lopper. Katte kan blive ramt hele året, og lopper er den hyppigste parasit hos katte. Loppemiddel til katte er derfor udviklet til at behandle mod lopperne på den mest skånsomme måde for katten. Mange katte, får alt for ofte lopper, og det er til stor gene for dem. Katte får ofte lopper, da de både opholder sig inde og ude i løbet af en dag.

Oplever du, at din kat er begyndt at klø sig i pelsen mere end normalt, bør du tjekke, om den har brug for et loppemiddel til behandling. Når katte har lopper, reagerer de ved at klø sig meget i pelsen. Der findes flere forskellige typer af loppemiddel til katte. Er du i tvivl om, hvilket loppemiddel du skal vælge til din kat, er du altid velkommen til at kontakte Han Herred Dyrlægerne for råd og vejledning. 

Udekatte får lettere lopper

Hvis du har en udekat, skal du være særligt opmærksom på, om din kat har fået lopper. Af natur er katte et aktivt og nysgerrigt dyr, som elsker at pille og rode rundt i alt, hvad den kan komme til. Udekatte har særlig stor risiko for at blive ramt, da de bevæger sig rundt i alt slags vejr, jæger i skoven og færdes blandt alverdens smådyr.

En kat er typisk ikke så bange af sig, og derfor er der mange katte, som elsker at slås mod andre katte. Under en slåskamp, er der stor risiko for, at katte smitter hinanden med lopper, hvilket ofte er en af årsagerne til, at katte får lopper.

Er lopper farlige for min kat?

Det er sjældent, at lopper er farlige for voksne katte. Dog er nogle katte allergiske over for lopper. En kat med loppeallergi får kløe, som ikke er til at holde ud. Hvis du tror, at det er tilfældet for din kat, er det vigtigt, at du hurtigt søger dyrlæge.

Hos Han Herred Dyrlægerne behandler vi din kat med et kløestillende lægemiddel. Har du en killing, skal du være særligt opmærksom på, om den har fået lopper. I værste tilfælde kan et loppeangreb på killinger resultere i, at din killing får blodmangel.

Vælg den rette behandling

Det er desværre ikke muligt at forebygge lopper. Det eneste, der virker som en effektiv behandling, er et godt loppemiddel.

Hos Han Herred Dyrlægerne har vi et bredt sortiment af effektive loppemidler, som du kan pleje din kat med. Er du effektiv med behandlingen, slipper din kat hurtigt af med lopperne, og du undgår for meget bøvl og besvær med lopper over det hele.

Almindelig shampoo til katte er ikke nok at bruge til bekæmpelse. Det eneste, der virker optimalt, er et loppemiddel, der aktivt går ind og dræber de små dyr. Er du i tvivl, om din kat har fået lopper, bør du give den en loppekur. Vi forhandler produkter, der gør det let for dig at pleje din kat. Alle vores midler indeholder vejledninger og beskrivelser til, hvordan de forskellige produkter anvendes på bedst mulig vis.

Du finder alle vores loppemidler til katte her.