Virbac HPM Senior Dog Neutered Small & Toy 7 kg

 SENIOR NEUTERED DOG Small & Toy - Foder til ældre hunde


  • Til neutraliserede ældre hunde eller hunde med tendens til overvægt.

  • Små racer (< 10 kg) over 10 år.

  • Selskabshunde (< 5 kg) over 12 år.


STORKUNDERABAT: Køb 5 poser så sender vi en ekstra pose med GRATIS. (OBS, den 6. pose fremgår ikke af ordrebekræftelsen)

På lager

Specialpris 386,10 kr
Pris: 429,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Produktbeskrivelse
  • Over 10 år gammel for små racer (< 10 kg)
  • Over 12 år gammel for selskabshunde (< 5 kg)

Produktfordele

Når din hund bliver ældre, ændres dens behov og aktivitetsniveau. Samtidig øger neutralisation risikoen for overvægt. Foderet er udviklet for bedst mulig at tage hensyn til din ældre, neutraliserede hunds behov. 

Foderet har et højt niveau af protein, samt et lavt niveau af kulhydrater, der medvirker til:

Vægtkontrol

Hjælper med at stille din neutraliserede hunds sult. Øget fiber- og proteinindhold hjælper med til at opnå mæthed. Foderets høje indhold af protein, og lave indhold af kulhydrater hjælper med at holde en optimal kropsvægt, bevare muskler og begrænse oplagring af fedt.

Dental sundhed/tandstenskontrol

Indholdet af PENTA-NATRIUM-TRIPHOSPHAT hjælper med at begrænse dannelsen af tandsten, ved at binde kalken i spyttet, og bidrager dermed til god mund- og tandsundhed.

Lavt glykæmisk indeks

Det lave indhold af kulhydrater hjælper med at sikre et stabilt blodsukkerniveau.

Sunde urinveje

Det høje proteinindhold i foderet øger din hunds trang til at drikke vand. Ved at fremme væske gennemstrømningen i urinvejene, holdes urinvejene dermed sunde. 

Sund nyrefunktion

Foderet hjælper med at opretholde en sund nyrefunktion gennem et højt indhold af animalske proteiner, og et tilpas niveau af fosfor. 

Understøttelse af led og muskler

Det høje indhold af protein hjælper med at holde muskler og led stærke og sunde. Derudover hjælper indholdet af CHONDROITINSULFAT og CHITOSAN også med at opretholde sunde led og ledfunktioner.

Understøttelse af immunfunktion

Indholdet af AMINOSYRER fra animalsk protein hjælper med at opretholde et sundt immunsystem. Indeholder også E-VITAMIN, hvilket hjælper med at vedligeholde og stimulere immunsystemet hos ældre dyr. 

Opretholdelse af hud og pels

Et højt niveau af protein i foderet, hjælper med at fremme sund hud og en skinnende pels.

Høj fordøjelsestolerance

Det lave indhold af kulhydrater, hjælper med at gøre foderet nemmere at fordøje. Derudover bidrager protein af høj kvalitet, samt SEPIOLIT med at sikre afføring har god konsistens og minimerer lugtgener.

LACTOBACILLER, bedre kendt som mælkesyrebakterier, hjælper med at opretholde balance i tarmfloraen og forbedrer fordøjelsen.

Yderligere information

Yderligere information

FarveNej
ProduktstørrelseNej
Bedømmelser