Virbac HPM Dermato Dog1 12 kg

Til hunde med hudproblemer


 

STORKUNDERABAT: Køb 5 poser så sender vi en ekstra pose med GRATIS. (OBS, den 6. pose fremgår ikke af ordrebekræftelsen)

På lager

Specialpris 623,70 kr
Pris: 693,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Produktfordele

DERMATO 1 er et terapifoder til hunde. Det hjælper med at forbedre pelsens tilstand, støtter hudens barrierefunktion og hjælper med at reducere kløe og rødme. 

Særlige fordele og karakteristika

Forbedrer pelsens tilstand

Et højt indhold af linolsyre (LA) hjælper med at reducere produktionen af skæl og regulerer talgudskillelsen for at opnå en skinnende pels (Effekt dokumenteret af Virbac)1.

Højt indhold af protein og svovlaminosyrer

Højt indhold af animalsk protein er vigtig til gendannelse af hud og genvækst af hår.

DERMA Plus Complex

Koncentrationen og balancen i indhold af omega-6 og omega-3 (gennem fiske- og solsikkeolier, hørfrø, hjulkronefrø) plus synergi fra A- og E-vitaminer, hjælper med at forbedre kliniske tegn på dermatose og dermatitis (Effekt dokumenteret af Virbac)1.

Højt indhold af essentielle fedtsyrer

Et højt indhold af både omega-6 og omega-3 hjælper med at mindske inflammatoriske processer2.

Understøtter hudens barrierefunktion

Det høje indhold af animalsk protein og essentielle fedtsyrer hjælper med at gendanne det naturlige hudforsvar; en stærk hudbarriere er en vigtig faktor i håndteringen af dermatose og dermatitis på langt sigt.

1. Leriche I., Navarro C., Fournel S., Nicolas C., Gely MO. Assessment of a new high protein – high fatty acid diet in dogs with chronic skin and coat disorders. SEVC Congress, Granada, Spania, 20.-22. oktober 2016.
2. Reme CA., Loyd DH., Burrows A. et al. Anti-allergic shampoo and oral essential fatty acid combination therapy to relieve signs of atopic dermatitis in dogs: a blinded, prednisolonecontrolled trial. Vet Derm 2005; 16: 352-361.

Yderligere information

Yderligere information

FarveNej
ProduktstørrelseNej
Bedømmelser