Virbac HPM Adult Dog Neutered Small & Toy 3 x 3 kg

ADULT NEUTERED DOG Small & Toy - Foder til voksne hunde  • Til neutraliserede voksne hunde eller hunde med tendens til overvægt.

  • Små racer (< 10 kg), over 10 mdr.


STORKUNDERABAT: Køb 5 poser så sender vi en ekstra pose med GRATIS. (OBS, den 6. pose fremgår ikke af ordrebekræftelsen)

På lager

Specialpris 726,30 kr
Pris: 807,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Produktbeskrivelse

  • Til små racer (< 10 kg) med tendens til overvægt
  • Over 10 måneder gammel

Produktfordele

Neutraliserede hunde er disponeret for overvægt og har ofte øget appetit. Derfor har Virbac udviklet et foder, som dækker de behov din neutraliserede hund har. 

Foderet har et højt niveau af protein, samt et lavt niveau af kulhydrater, der medvirker til:

Vægtkontrol

Hjælper med at stille din neutraliserede hunds sult. Øget fiber- og proteinindhold hjælper med til at opnå mæthed. Foderets høje indhold af protein, og lavt indhold af kulhydrater hjælper med at holde en optimal kropsvægt, bevare muskler og begrænse oplagring af fedt.

Dental sundhed/tandstenskontrol

Indholdet af PENTA-NATRIUM-TRIPHOSPHAT hjælper med at begrænse dannelsen af tandsten, ved at binde kalken i spyttet, og bidrager dermed til god mund- og tandsundhed.

Sunde urinveje

Det høje proteinindhold i foderet øger din hunds trang til at drikke vand. Ved at fremme væske gennemstrømningen i urinvejene, holdes urinvejene dermed sunde. 

Lavt glykæmisk indeks

Det lave indhold af kulhydrater hjælper med at sikre et stabilt blodsukkerniveau.

Høj fordøjelsestolerance

Det lave indhold af kulhydrater, hjælper med at gøre foderet nemmere at fordøje. Derudover bidrager protein af høj kvalitet, samt SEPIOLIT med at sikre afføring har god konsistens og minimerer lugtgener.

LACTOBACILLER, bedre kendt som mælkesyrebakterier, hjælper med at opretholde balance i tarmfloraen og forbedrer fordøjelsen. 

Opretholdelse af hud og pels

Et højt niveau af protein i foderet, hjælper med at fremme sund hud og en skinnende pels.

Yderligere information

Yderligere information

FarveNej
ProduktstørrelseNej
Bedømmelser