Specific hundefoder allergi

SPECIFIC CDD Allergen Management

483,65 kr.679,15 kr.

SPECIFIC CDD-HY Food Allergen Management

483,65 kr.679,15 kr.

SPECIFIC COD-HY Allergen Management Plus

543,15 kr.772,65 kr.

SPECIFIC COW-HY 6 x 300 g

171,70 kr.

SPECIFIC hundefoder allergi er din løsning til at sikre, at din hund trives, selvom den har følsomhed over for bestemte ingredienser. Hos Han Herred Dyrlægerne finder du SPECIFIC hundefoder, der er specielt udviklet til at imødekomme de ernæringsmæssige behov hos hunde med allergi.

Optimal ernæring for allergihunde
SPECIFIC hundefoder allergi er fremstillet med nøje udvalgte, letfordøjelige ingredienser og begrænsede proteinkilder og kulhydratskilder og har et lavt fedtindhold. Allergi hundefoderet er udviklet til at dække alle ernæringsmæssige behov hos voksne hunde, hvilket sikrer, at din hund får alle de nødvendige næringsstoffer uden risiko for allergiske reaktioner – så der sikres en sund udvikling og trivsel hos din hund.

Tilpasset til hunde med særlige behov
Uanset om din hund er en lille race med høj energi eller en stor race med et mere moderat aktivitetsniveau, tilbyder SPECIFIC hundefoder allergi løsninger, der er passer til din hunds behov.

Giv din hund den bedste støtte med SPECIFIC hundefoder allergi fra Han Herred Dyrlægerne. Besøg os i dag for at finde det perfekte foder til din følsomme ven.