SPECIFIC FED-DM 3 X 2 KG


SPECIFICTM Endocrine Support er et komplet afbanceret fuldfoder til voksne katte til at hjælpe med at regulere tilførslen af glukose (diabetes mellitus) og give ernæringsmæsssig støtte ved pankreatitis. Foderet har et meget lavt niveau af kulhydrater med lavt GI, et højt proteinindhold og et øget niveau af fibre for at fremme en gradvis frigivlese af glukose fra foderet. Foderet har et moderat fedtniveau og høje niveauer af essentielle fedtsyrer, herunder omega-3 fetdsyrer fra fiskeolie og kosttilskud af ß-1,3 / 1,6-glucaner til støtte af immunsystemet. Foderet dækker alle ernæringsmæssige behov hos voksne katte og fremmer kattens sundhed.


På lager

Specialpris 619,65 kr
Pris: 729,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Hvorfor vælge Endocrine support:

  • Lavt samlet niveau af kulhydrater og de sammensatte kulhydrat-råvarer (havre og linser) er komplekse og langsomme med et lavt glykæmisk indeks (GI), som sammen med et øget fiberniveau understøtter et stabilt blodsukker.

  • Indeholder unikt høje niveauer af omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie og betaglukaner, der begge støtter kroppens naturlige antiinflammatoriske processer og insulinfølsomheden.

  • Lavt fedtindhold understøtter katte med pancreatitis, som også kan være et symptom på diabetes mellitus.

  • Høje niveauer af de immunstøttende næringsstoffer zink, selen og A-vitamin.

  • Ved diabetes øges den oxidative stress ofte i kroppen på grund af en ubalance mellem skadelige frie radikaler og de neutraliserende antioxidanter.

  • Foderet indeholder derfor høje niveauer af antioxidanter herunder A- og E- vitamin samt frugtekstrakter.

 

Indeholder: Frisk fisk, majsprotein, hydrolyseret lakseprotein, kartoffelprotein, havre, æggepulver, linser, cellulosepulver, fiskeolie, hydrolyseret animalsk protein, fiskemel, svinefedt, vitaminer og sporstoffer (inklusive chelaterede sporstoffer), mineraler, antarktisk krill, algemel (kilde til DHA), fructoo-oligo-saccharider, ammoniumchlorid, psyllium husk, taurin, druekerne- og olivenekstrakt, gær (kilde til ß-1,3/1,6-glukaner), granatæbleeekstrakt, tranebærsekstrakt, rosmarinekstrakt, methionin, L-carnitin. Med naturlige antioxidanter (tokoferoler og C vitamin). Indeholder ikke kunstige farve- eller smagsstoffer.

Yderligere information

Yderligere information

FarveNej
ProduktstørrelseNej
Bedømmelser