SPECIFIC F/C-IN-W 4 X(7 x 95 g)


Er pt i restorder!


SPECIFIC™ Intensive Support er et komplet afbanceret fuldfoder til katte og hunde, der er specielt udviklet til ernæringsmæssig restitution og rekonvalescens. Foderet har et øget proteinniveau og indeholder høje niveauer af vigtige aminosyrer, øget zinkindhold og høje niveauer af omega-3 fedtsyrer. Foderet dækker aller ernæringsmæssige behov hos voksne katte og hunde og fremmer deres sundhed.


Ikke på lager

Specialpris 285,60 kr
Pris: 336,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Hvorfor vælge Intensive Support:

  • Høje niveauer af energi, fedt og protein og med meget letfordøjelige ingredienser - hvilket betyder, at din hund eller kat kan absorbere de næringsstoffer, den har brug for til at komme sig, selvom den har nedsat appetit og mindre effektiv fordøjelse.

  • Den indeholder høje niveauer af omega-3 fra fiskeolie for at understøtte den naturlige antiinflammatoriske proces.

  • Understøtter sårheling gennem høje niveauer af zink og beta-1,3 / 1,6-glucaner.Indeholder flere forskellige næringsstoffer, der understøtter immunsystemet - f.eks. omega-3 fra fiskeolie, betaglucaner fra gær og øgede niveauer af zink, selen og arginin.

  • Specielt blød tekstur til rørfodring.

 

Indeholder: Kylling, svin, fisk, æggepulver, fiskeolie, kartoffelstivelse, kartoffelprotein, mineraler, vitaminer og sporstoffer, solsikkeolie, psyllium husk, dextrose, xylose, gær (kilde til β-1,3/1,6-glucaner 0,03 %). Indeholder ikke kunstige antioxidanter, farve- eller smagstoffer.

Yderligere information

Yderligere information

FarveNej
ProduktstørrelseNej
Bedømmelser