LEGETØJ

Der er 20 varer.

Står du og mangler nyt legetøj til din hund eller kat? Hos Han Herred Dyrlægerne finder du et bredt udvalg af legetøj. Prøv for eksempel Yotz RFO frisbee fra Rogz, der er produceret i EVA gummi, så det er blødt for din hunds mund og tænder. Frisbeen flyver lige i luften og kan tilmed flyde på vand. Det er vigtigt, at frisbeen ikke anvendes som tyggelegetøj.

Et andet legetøj til din hund er Rogz Lighthouse, der kastes ud i vandet og hentes af hunden. Snoren, som er fastgjort legetøjet, gør det led at kaste legetøjet langt ud i vandet og det bløde materiale er behageligt for hundens mund. Rogz Lighthouse er med sine kontrastfarver synlig på lang afstand.

Til katte finder du bl.a. KONG Pillows Critter, som er et blødt kattelegetøj med knitrende krop fyldt med nordamerikansk katteurt. Legetøjet er lavet af mange forskellige materialer og den flagrende hale, lavet af farverige fjer, gør det ekstra sjovt for katten at lege med. Tilmed stimulerer det kattens sanser. Legetøjet fås i forskellige størrelser.

Du finder alle vores produkter inde på webshoppen, hvor du ligeledes kan se priser og læse mere om Han Herred Dyrlægerne.

Ønsker du yderligere oplysninger er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på tlf.: 27 79 02 30 eller via mail post@hhdyrlaeger.dk

Underkategorier

  • Hund
    Hunde elsker legetøj  Noget af det bedste du kan gøre ved hunde er at gå ture eller lade dem lege med sit yndlingslegetøj. Hunde er et særligt aktivt dyr, som kræver opmærksomhed og kærlighed. Der findes et hav af legetøj til hunde, men det er meget forskelligt, hvad de gider at lege med. Hunde kan være meget forskellige både i sind, størrelse og hvordan deres energiniveau er i løbet af en dag. Vi råder dig til, at du prøver dig frem med lidt forskelligt legetøj til din hund. Det er næsten den nemmeste måde at finde frem til, hvad din hund godt kan lide.  Hos Han Herred Dyrlægerne er vi vilde med dyr og har derfor nøje udvalgt alle vores produkter samt legetøj. Hunde er lidt ligesom børn. Mange er vilde med ting, de kan lege med og bide i. Det er derfor vigtigt, at legetøjet er af høj kvalitet, så hunden ikke ødelægger det med det samme. Vores sortiment byder på legetøj til hunde af alle størrelser. Alle produkter er sunde og gode for din hunds tænder og tandkød, så du trygt kan lade den lege med det. Forkælelse er for de fleste en behagelig ting. Husk, at din hund sætter ligeså meget pris på det, som du selv gør. Vær derfor altid god ved dit kæledyr og giv den rigeligt med omsorg.  Er du lige blevet hundeejer for første gang, er der mange nye ting, der skal tages forbehold og stilling til. Det kræver tid at have en hund. Som dyrlæge ved vi alt om hunde og dens måde at færdes på. Oplever du, at din hund opfører sig mærkeligt eller anderledes, er vores dygtige dyrlæger mulige at kontakte på tlf. 27 79 02 30. Tag altid hånd om problemet hvis du oplever, at din hund virker anderledes. Vi vil hellere end gerne hjælpe din hund og dig godt videre.
  • Kat
    Kvalitets legetøj til katte Katte er normalvis vilde med at slå sig løs og lege med alt muligt. Desværre kradser de af og til nogle ting i stykker, hvilket er utroligt irriterende. Har din kat i længere tid kradset i møbler eller dørkarme, er det tid til at gøre noget ved problemet. Legetøj er her en perfekt løsning mod det. Vi tilbyder dig et kvalitetssortiment af spændende legetøj, som katte vil elske at lege med. På webshoppen finder du hele vores udvalgt, af legetøj til katte og meget andet til dit kæledyr.   I Danmark har mange valgt at have en kat som kæledyr, da den nemt kan passe sig selv. De fleste har en kat, der for det meste af tiden er udenfor. Mange ser måske ikke særlig meget til deres kat i løbet af dagen, da den typisk er ude at lege og jage alverdens dyr. Legetøj til katte er noget, du som katteejer bør have derhjemme. Hos Han Herred Dyrlægerne mener vi, at katte bør forkæles med sjovt og spændende legetøj, når de er hjemme fra deres vilde jagt. En kat er ligesom en hund et aktivt dyr, der til tider kan være meget legesyg. Kradsetræ er et must at have, når du har en kat. Det samme gælder med legetøj, hvis du spørger os. At have en kat kræver typisk mindre, end hvis du har en hund som før nævnt. Vil du gøre det endnu nemmere, kan du med fordel holde din kat aktiv og beskæftiget med alverdens udstyr. Normalvis lyder det, at katte har ni liv. Holder du din kat underholdt og aktiv, er vi overbevidste om, at den påstand er sand. En kat bliver aldrig for gammel til at lege, ligesom vi mennesker heller ikke gør. Bestil din næste gave til dit kæledyr på webshoppen allerede i dag.