Vagtordning:

Hos Han Herred Dyrlægerne har vi egen vagtordning. Det betyder at aften-, natte- og weekend vagter passes af en af vores egne dyrlæger.

Vagtdyrlægen kan kontaktes uden for normal arbejdstid:

Mandag til torsdag 16.00 – 08.00
Fredag 16.00 – mandag 08.00 på telefon nummer 27 790 230.

Når uheldet er ude, står vores vagtkreds til akut rådighed for vores klienter 24 timer i døgnet 365 dage om året. I vagten er tilliden til dyrlægen altafgørende, og som kunde hos os, er du altid sikret adgang til et team af kompetente dyrlæger.

Dette er et loyalitetsbånd mellem dyreejer og dyrlæger, og døgnvagt skal betragtes som en service overfor vores faste klienter. Man kan kalde det en VIP ordning. I vores vagtkreds er du fast klient, når dyrlæger fra vagtkredsen vaccinerer dit/din kæledyr/hest hvert år eller har tilset det/den indenfor det sidste år.

For få år tilbage brugte dyreejere oftest den nærmeste lokale dyrlæge til vaccination, rådgivning og behandling af kæledyr/heste. De seneste år har der været en stigende tendens til at nogle dyrlæger tilser dyrene indenfor normal arbejdstid, men ikke stiller et akut og ofte dyrt beredskab til rådighed.

Det kan skyldes at dyrlægen kommer fra en anden landsdel eller at dyrlægen udelukkende ønsker at arbejde indenfor normal dag tid, uden at lade sig forstyrre af akut opstået sygdom eller tilskadekomst. Planlagte besøg er mere effektive for dyrlægen, men efterlader ejeren uden sikkerhed for hjælp i en akut situation.

Vores vagtkreds oplever derfor et stigende antal henvendelser fra dyreejere som står uden veterinærhjælp i vagten. De er ikke faste klienter hos os, men  Dyreværnsloven og vores dyrlægeløfte forpligter os til at tilse og behandle alvorligt syge dyr.

Vi gør derfor opmærksom på, at vi fra 1. januar 2014 tillægger kr 1000,- + moms for tilsyn af heste (samt hjemmebesøg til kæledyr) og kr. 500 + moms ved behandling på hospitalet, til klienter der ikke betjenes af vagtkredsens dyrlæger i dagtiden. Dette tillæg er udover vores vagttillæg som imellem kl 16 og kl 08 er 100%.

Vi gør endvidere opmærksom på, at i forbindelse med vagtbesøg hos ikke faste klienter, skal der betales kontant ved besøgets afslutning. For at undgå unødige misforståelser, kan det omtrentlige beløb oplyses i telefonen, når besøget aftales.