Kattefoder

Der er 55 varer.

Leder du efter foder til din kat? Hos Han Herred Dyrlægerne tilbyder vi foder til både katte og hunde. Her finder du også kosttilskud, godbidder, plejeprodukter og et stort udvalg af legetøj og tilbehør.

Vi ønsker kun det bedste til din kat og derfor tilbyder vi alle vores kunder et bredt udvalg af kvalitetsfoder. Hos os finder du bl.a. foder fra mærker som SPECIFIC, Vetpro, Royal Canin og Hills. Via vores website kan du klikke ind på Vetfamily webshop, hvor du finder alle vores produkter. For at gøre det nemt for vores kunder tilbyder vi gratis levering af SPECIFIC/Virbac HPM* og ved køb af fem poser får du en ekstra pose med gratis**

*Gælder ved køb over 600 kr.

**Gælder for SPECIFIC ved køb af den største posestørrelse i den ønskede varriant og for Virbac HPM ved køb af 5 stk i samme posestørrelse. OBS! Den ekstra gratis pose fremgår ikke på ordrebekræftelsen.

Sparer 15% på alt SPECIFIC foder og 10 % på alt Virbac HPM

Hos os finder du både fuldfoder, vådfoder og et rigt udvalg af sygdomsdiæter til din kat. Køb bl.a. SPECIFIC FSW, der er en struvit opløsende diæt til katte med urinvejsproblemer. Eller prøv SPECIFIC diætfoder til katte med gigt og lidelser i lemmer og led.

Har du yderligere spørgsmål er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på tlf.: 27 79 02 30 eller via mail på post@hhdyrlaeger.dk.

Underkategorier

  • SPECIFIC
    GRATIS FRAGT* - Køb SPECIFIC hundefoder og kattefoder her i vores webshop og få leveret gratis hjemme hos dig... SPAR 15% på ALT SPECIFIC foder! SPECIFIC hunde- og kattefoder er et dansk kvalitetsprodukt der sikrer at dit kældyr får den optimale ernæring. Vi har et bredt udvalg af både livsstadie- og sygdomsdiæter. STORKUNDERABAT: Køb 5 poser så sender vi en ekstra pose med GRATIS** Hvis du foretrækker Vetpro, Royal Canin eller Hills foder så klik på 'Vetfamily Webshop' kategorien og gå direkte til vores Vetfamily Webshop. *Gælder ved køb over 600 kr. **Gælder ved køb af den største posestørrelse i den ønskede varriant. OBS! Den ekstra gratis pose fremgår ikke på ordrebekræftelsen.
  • Virbac HPM
    VETERINARY HPM™ er en ny generation af kattefoder, der er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med få kulhydrater og højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din kats behov.   GATIS FRAGT* - Køb Virbac HPM hundefoder og kattefoder her i vores webshop og få leveret gratis hjemme hos dig...    Spar 10 % på ALT Virbac HPM foder!    Virbac HPM kattefoder er et kvalitetsprodukt der sikrer at dit kældyr får den optimale ernæring. Vi har et bredt udvalg af både livsstadie og sygdomsdiæter.   STORKUNDERABAT: Køb 5 poser så sender vi en ekstra pose med GRATIS**   *Gælder  ved køb over 600 kr.  **Gælder ved køb af 5 stk. i samme posestørrelse. OBS! Den ekstra gratis pose fremgår ikke på ordrebekræftelsen.

Varer sidevis

Varer sidevis