Hundefoder

Der er 103 varer.

Hos Han Herred Dyrlægerne forhandler vi et stort udvalg af kvalitetsfoder til din hund. Vi forhandler bl.a. mærket SPECIFIC og lige nu har vi en kampagne hovr du sparer 15% på alt foder fra SPECIFIC.

SPECIFIC - foder til hunde er et dansk kvalitetsprodukt, der sikrer dit kæledyr optimal ernæring.

Hos os finder du fuldfoder til voksne hunde af store, mellem og små racer. Hertil tilbyder vi ligeledes vådfoder til voksne hunde samt hvalpe.

Fra SPECIFIC finder du ligeledes livsstadie- og sygdomsdiæter til både hunde. Diætfoder er bl.a. til hunde, der har brug for at tabe et par kilo eller til forebyggelse af overvægt. Vores diætfoder er også anvendelig til hunde med allergi, hjertelidelser samt hud- og pelsproblemer. Vi kan ligeledes tilbyde hunde med nyre- eller leverlidelser en sygdomsdiæt.

Foruden SPECIFIC finder du også foder fra VetPro, Royal Canin og Hills. Det eneste du skal gøre er at klikke ind på vores Vetfamily webshop, hvor du finder udvalget.

Vi har altid et tilbud, hvor du ved køb af fem poser SPECIFIC får en ekstra pose med gratis*. Ligeledes tilbyder vi alle vores kunder, at få leveret SPECIFIC foder på hjemmeadressen uden beregning**. 

*Gælder ved køb af den største posestørrelse i den ønskede varriant. OBS! Den ekstra gratis pose fremgår ikke på ordrebekræftelsen.

***Gælder ved køb af tørfoder i posestørrelse 7,5 kg eller større. For andre varianter gælder vores normale fragtfri grænse ved køb over 600 kr.

Underkategorier

  • SPECIFIC
    GATIS FRAGT* - Køb SPECIFIC hundefoder og kattefoder her i vores webshop og få leveret gratis hjemme hos dig... SPAR 15% på ALT SPECIFIC foder!  SPECIFIC hunde- og kattefoder er et dansk kvalitetsprodukt der sikrer at dit kældyr får den optimale ernæring. Vi har et bredt udvalg af både livsstadie- og sygdomsdiæter. STORKUNDERABAT: Køb 5 poser så sender vi en ekstra pose med GRATIS** *Gælder  ved køb over 600 kr. **Gælder ved køb af den største posestørrelse i den ønskede varriant. OBS! Den ekstra gratis pose fremgår ikke på ordrebekræftelsen.
  • Virbac HPM
    VETERINARY HPM™ er en ny generation af hundefoder, der er sammensat, så det bedst opfylder behovene hos kødædere. Dette nye og enestående sortiment er baseret på en formular med få kulhydrater og højt proteinindhold. Dvs. at det har et meget lavere indhold af stivelse og kulhydrater og et meget højere indhold af animalsk protein. Resultatet er et foder, der er perfekt tilpasset din hunds behov.GATIS FRAGT* - Køb Virbac HPM hundefoder og kattefoder her i vores webshop og få leveret gratis hjemme hos dig...  Spar 10 % på ALT Virbac HPM foder! Virbac HPM hunde- og kattefoder er et kvalitetsprodukt der sikrer at dit kældyr får den optimale ernæring. Vi har et bredt udvalg af både livsstadie og sygdomsdiæter.   STORKUNDERABAT: Køb 5 poser så sender vi en ekstra pose med GRATIS** *Gælder  ved køb over 600 kr.  **Gælder ved køb af 5 stk. i samme posestørrelse. OBS! Den ekstra gratis pose fremgår ikke på ordrebekræftelsen.

Varer sidevis

Varer sidevis