FODER

Der er ingen varer

GRATIS FRAGT* - Køb SPECIFIC/Virbac HPM hundefoder og kattefoder her i vores webshop og få leveret gratis hjemme hos dig...

- 15 % PÅ ALT SPECIFIC FODER OG -10 % PÅ ALT VIRBAC HPM FODER I VORES WEBSHOP!!


STORKUNDERABAT: Køb 5 poser så sender vi en ekstra pose med GRATIS**/***

*Gælder ved køb ved køb over 600 kr.

**Gælder for SPECIFIC ved køb af den største posestørrelse i den ønskede varriant. OBS! Den ekstra gratis pose fremgår ikke på ordrebekræftelsen.

***Gælder for Virbac HPM ved køb af 5 stk. i samme posestørrelse i de ønskede varrianter. OBS! Den ekstra gratis pose fremgår ikke på ordrebekræftelsen.

Hvis du foretrækker Vetpro, Royal Canin eller Hills foder så klik på 'Vetfamily Webshop' kategorien og gå til vores Vetfamily Webshop.

SPECIFIC hundefoder kattefoder

Underkategorier

  • Hundefoder
    Hos Han Herred Dyrlægerne forhandler vi et stort udvalg af kvalitetsfoder til din hund. Vi forhandler bl.a. mærket SPECIFIC og lige nu har vi en kampagne hovr du sparer 15% på alt foder fra SPECIFIC. SPECIFIC - foder til hunde er et dansk kvalitetsprodukt, der sikrer dit kæledyr optimal ernæring. Hos os finder du fuldfoder til voksne hunde af store, mellem og små racer. Hertil tilbyder vi ligeledes vådfoder til voksne hunde samt hvalpe. Fra SPECIFIC finder du ligeledes livsstadie- og sygdomsdiæter til både hunde. Diætfoder er bl.a. til hunde, der har brug for at tabe et par kilo eller til forebyggelse af overvægt. Vores diætfoder er også anvendelig til hunde med allergi, hjertelidelser samt hud- og pelsproblemer. Vi kan ligeledes tilbyde hunde med nyre- eller leverlidelser en sygdomsdiæt. Foruden SPECIFIC finder du også foder fra VetPro, Royal Canin og Hills. Det eneste du skal gøre er at klikke ind på vores Vetfamily webshop, hvor du finder udvalget. Vi har altid et tilbud, hvor du ved køb af fem poser SPECIFIC får en ekstra pose med gratis*. Ligeledes tilbyder vi alle vores kunder, at få leveret SPECIFIC foder på hjemmeadressen uden beregning**.  *Gælder ved køb af den største posestørrelse i den ønskede varriant. OBS! Den ekstra gratis pose fremgår ikke på ordrebekræftelsen. ***Gælder ved køb af tørfoder i posestørrelse 7,5 kg eller større. For andre varianter gælder vores normale fragtfri grænse ved køb over 600 kr.
  • Kattefoder
    Leder du efter foder til din kat? Hos Han Herred Dyrlægerne tilbyder vi foder til både katte og hunde. Her finder du også kosttilskud, godbidder, plejeprodukter og et stort udvalg af legetøj og tilbehør. Vi ønsker kun det bedste til din kat og derfor tilbyder vi alle vores kunder et bredt udvalg af kvalitetsfoder. Hos os finder du bl.a. foder fra mærker som SPECIFIC, Vetpro, Royal Canin og Hills. Via vores website kan du klikke ind på Vetfamily webshop, hvor du finder alle vores produkter. For at gøre det nemt for vores kunder tilbyder vi gratis levering af SPECIFIC/Virbac HPM* og ved køb af fem poser får du en ekstra pose med gratis** *Gælder ved køb over 600 kr. **Gælder for SPECIFIC ved køb af den største posestørrelse i den ønskede varriant og for Virbac HPM ved køb af 5 stk i samme posestørrelse. OBS! Den ekstra gratis pose fremgår ikke på ordrebekræftelsen. Sparer 15% på alt SPECIFIC foder og 10 % på alt Virbac HPM Hos os finder du både fuldfoder, vådfoder og et rigt udvalg af sygdomsdiæter til din kat. Køb bl.a. SPECIFIC FSW, der er en struvit opløsende diæt til katte med urinvejsproblemer. Eller prøv SPECIFIC diætfoder til katte med gigt og lidelser i lemmer og led. Har du yderligere spørgsmål er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på tlf.: 27 79 02 30 eller via mail på post@hhdyrlaeger.dk.