Dyrlæge i Nordjylland

Hos Han Herred Dyrlægerne i Nordjylland møder du din lokale dyrlæge. Vi er professionelle dyrlæger og veterinærsygeplejersker med mange års erfaring og stor viden inden for behandling af dyr.

Han Herred Dyrlægerne har to klinikker, som begge er placeret i Nordjylland. Din lokale dyrlæge i Nordjylland står klar til at hjælpe dig og dit dyr. Vi har et dyrehospital i Brovst og vores dyreklinik er beliggende i Fjerritslev. Vi behandler hunde, katte, stuefugle, gnavere, produktionsdyr og heste. Alle vores dyrlæger er autoriserede dyrlæger, som udfører deres arbejde med stor professionalisme og med respekt for dyrene. Dit dyr tildeles en erfaren dyrlæge på vores dyrehospital i Nordjylland. Du ved derfor altid, hvilken dyrlæge der har overblikket over dit dyrs sundhed og trivsel. Vi finder et perfekt match af dyrlæge til dit dyr og dets behov på en af vores klinikker i Nordjylland.

Dyrehospital i Brovst

Vores klinik i Brovst er placeret blot en halv times kørsel fra Aalborg. På dyrehospitalet har vi et laboratorium, et operationslokale, røntgenudstyr, og hvis dit dyr har brug for at blive indlagt, har vi også indlæggelsesfaciliteter. Vi har udstyret, der skal til for at behandle dit kæledyr, hest eller produktionsdyr på den bedst tænkelige måde.

På laboratoriet udfører vi blodundersøgelser, urinundersøgelser, prøver fra ører og undersøger mælk fra køer med yverbetændelse.  Fordi vi selv kan undersøge dit dyr, får du hurtigt resultaterne af prøverne.

Dyreklinik i Fjerritslev

I Fjerritslev i Nordjylland udfører vi konsultationer og laver mindre rutineoperationer som sterilisation og kastration af katte. Dyreklinikken ligger en lille times kørsel fra Aalborg. På klinikken kan du købe legetøj, foder til dit kæledyr og tilbehør som snore og seler. Butikken har åbent alle hverdage fra klokken 15 til 17.

Vagtdyrlæge

Vi sidder altid klar ved telefonen på 27 79 02 30, så du altid kan komme i kontakt med en dyrlæge i Nordjylland. Det betyder, at vi står parate til at hjælpe dyr og kæledyr godt videre med akut behandling hele døgnet rundt.