Vagtordning:

Hos Han Herred Dyrlægerne deltager vi i en vagtordning. Det betyder at aften-, natte- og weekend vagter passes af en af vores egne dyrlæger eller af vores samarbejdspartnere.

Vagtdyrlægen kan kontaktes uden for normal arbejdstid:

Mandag til torsdag 16.00 – 08.00
Fredag 16.00 – mandag 08.00 på telefon nummer 27 790 230.

Når uheldet er ude, står vores vagtkreds til akut rådighed for vores klienter 24 timer i døgnet 365 dage om året. I vagten er tilliden til dyrlægen altafgørende, og som kunde hos os, er du altid sikret adgang til et team af kompetente dyrlæger.

Dette er et loyalitetsbånd mellem dyreejer og dyrlæger, og døgnvagt skal betragtes som en service overfor vores faste klienter. Man kan kalde det en VIP ordning. I vores vagtkreds er du fast klient, når dyrlæger fra vagtkredsen vaccinerer dit/din kæledyr/hest hvert år eller har tilset det/den indenfor det sidste år.

For få år tilbage brugte dyreejere oftest den nærmeste lokale dyrlæge til vaccination, rådgivning og behandling af kæledyr/heste. De seneste år har der været en stigende tendens til at nogle dyrlæger tilser dyrene indenfor normal arbejdstid, men ikke stiller et akut og ofte dyrt beredskab til rådighed.

Det kan skyldes at dyrlægen kommer fra en anden landsdel eller at dyrlægen udelukkende ønsker at arbejde indenfor normal dag tid, uden at lade sig forstyrre af akut opstået sygdom eller tilskadekomst. Planlagte besøg er mere effektive for dyrlægen, men efterlader ejeren uden sikkerhed for hjælp i en akut situation.

Vores vagtkreds oplever derfor et stigende antal henvendelser fra dyreejere som står uden veterinærhjælp i vagten. De er ikke faste klienter hos os, men  Dyreværnsloven og vores dyrlægeløfte forpligter os til at tilse og behandle alvorligt syge dyr.

Vi gør derfor opmærksom på, at vi tillægger kr 1000,- + moms for tilsyn af heste (samt hjemmebesøg til kæledyr) og kr. 500 + moms ved behandling på hospitalet, til klienter der ikke betjenes af vagtkredsens dyrlæger i dagtiden. Dette tillæg er udover vores vagttillæg  på 100%  imellem kl 16 og 22, samt imellem kl. 07 og 08, på hverdage og imellem kl. 08 og kl. 22 i weekender samt på helligdage. Alle dage imellem kl. 22 og kl. 07 udgør vagtillæget 200 %

Vi gør endvidere opmærksom på, at i forbindelse med vagtbesøg i udkørende praksis, skal der som minimum betales et a'conto beløb på kr. 2000.- ved besøgets afslutning. Restbeløbet fremsendes efterfølgende på faktura. Alle konsultationer på klinikken afregnes ved konsultationens afslutning.